Corporate Events
Сами & Белчо

Доверете ни се, за да помогнем на вашите служители да се превърнат във възможно най-добрата своя версия!

започни промяната

Кои сме ние?

Ние сме Сами Хоссни и Белчо Христов и ще ви разкажем в дълбочина за основните принципи на храненето и тренировките. Заедно ще създадем стратегия за постигането на вашите цели, като се съобразим изцяло с графика ви и ви подадем ръка в преодоляването на всички препятствия по пътя към тях.

С какво ще ви
бъдем полезни?

Ние ще помогнем на служителите на вашата компания да управляват здравето си, толкова успешно, колкото и финансите. Използвайки знанията си за осъзнатото хранене и движението, ние ще успеем да подобрим не само тяхното здраве, но и продуктивността и цялостния им заряд.

Тъй като здравето на служителите често се пренася в по-добро здравословно поведение, което засяга както служителя, така и неговото семейство (като питателни ястия, приготвени у дома или повишена физическа активност със семейството), е възможно служителите да пропуснат грижата и за болни членове на семейството.

По същия начин здравните програми на работното място могат да намалят презентизма – измеримата степен, до която здравните симптоми, състояния и заболявания влияят неблагоприятно върху производителността на труда на хората.

Доверете ни се, за да помогнем на вашите служители